Microneedling

Microneedling is een zeer efficiënte behandeling voor acné-littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, couperose, rosacea, cellulitis en huidversteviging.

Maak een afspraak

Bij deze techniek wordt er gewerkt met een dermapen die minuscule gaatjes in de huid maakt. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht.
Naargelang het gewenste resultaat varieert de samenstelling van het serum. Dit zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Microneedling zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De werking is wetenschappelijk bewezen en de resultaten zijn spectaculair!

Maak een afspraak

Waarom microneedling?

  • Voor een algemeen huidverbeterend resultaat
  • Helpt tegen hyperpigmentatie
  • Gaat in tegen ouderdomsvlekken
  • Ideale remedie tegen een zwangerschapsmasker

Microneedling (Germaine de Capuccini) kan je vergelijken met een natuurlijke facelift. Bij deze gelaatsverzorging breng ik geconcentreerde werkstoffen tot diep in je huid met behulp van kleine naaldjes. Die stoffen zorgen ervoor dat cellen zicht op natuurlijke wijze gaan vernieuwen. Je huid zal daardoor soepeler zijn, er egaler uitzien en zachter aanvoelen. Bovendien zorgt de behandeling ervoor dat littekens onregelmatigheden en vlekjes sterk verminderen.

Maak een afspraak