Gelaatsverzorging

Voor zowel een basis gelaatsbehandeling als een expert behandeling kan je terecht bij Balance Of Beauty. Tijdens een gelaatsbehandeling geniet je van totale ontspanning terwijl wij je huid laten stralen. Onderaan vind je onze verschillende behandelingen.

Maak een afspraak

Voor de gelaatsbehandelingen werken we met het merk Germaine de Capuccini. Germain de Capuccini heeft een uitgebreide productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. Met wel meer dan 400 producten kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest. Bovendien worden deze producten niet getest op dieren.

The Classic:  Ligne option

Een klassieke verzorging die aangepast wordt aan de behoefte van uw huid

Hydraterend, Anti-aging / voedend

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Cosmeceutische behandelingen

AOX system

Aox system Retinol clincal peel
Krachtig en effectief anti-aging peeling systeem met als doel de huid te vernieuwen, de werking van vrije radicalen neutraliseren, de teint uniform maken, hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren om huidveroudering af te remmen. Geschikt voor elk huidtype en elk seizoen.

Synergyage

De gelaatsbehandeling met deze producten behandelt de structuur van de huid en pakt pigmentatie-vlekken, veroudering, acné, etc aan.
De Synergyage cosmeceuticals zijn ontwikkeld om het uitzicht en de kwaliteit van de huid grondig te verbeteren. Behandeling met glycolzuur en, afhankelijk van de noden van je huid, een concentraat van: retinol, Multivitaminen of Hyaluron.
Ervaar reeds na 1 behandeling hoe lijntjes vervagen, oneffenheden verdwijnen en hyperpigmentatie vermindert.

Maak een afspraak

Nieuwe medisch – esthetische apparatuur dat een werkelijk alternatief biedt voor esthetische chirurgie. Dit garandeert in korte tijd zichtbare resultaten.

Het systeem transporteert de bestanddelen naar de kern van de cellen, waardoor zij maximaal actief zijn zonder naalden en injecties te gebruiken.

Toepassing op gelaat, hals en decolleté:

  • Rimpels zien er beter uit en worden expressielijnen.
  • Slappe huid, evanals vlekken, acné, rode vlekjes enz. worden geminimaliseerd.

Toepassing lichaam:

  • Cellulitisweefsel wordt gereduceerd
  • De huid wordt steviger
  • Het lichaam krijgt een nieuwe vorm

Kan bij alle gelaatsbehandelingen toegepast worden.

Maak een afspraak