Gelaatsverzorging

Voor zowel een basis gelaatsbehandeling als een expert behandeling kan je terecht bij Balance Of Beauty. Tijdens een gelaatsbehandeling geniet je van totale ontspanning terwijl wij je huid laten stralen. Onderaan vind je onze verschillende behandelingen.

Voor de gelaatsbehandelingen werken we met het merk Germaine de Capuccini. Germain de Capuccini heeft een uitgebreide productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. Met wel meer dan 400 producten kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest. Bovendien worden deze producten niet getest op dieren.

The Classic:

Ligne option

Een klassieke verzorging die aangepast wordt aan de behoefte van uw huid

Hydraterend, Anti-aging / voedend

Expert behandelingen:

Royal Jelly

Een fantastische bron van vitaliteit. Voor een huid die last heeft van extreme agressie, stress.

Hydracure 

Een geavanceerde behandeling die helpt het optimale hydratatieniveau van de huid te herstellen, in evenwicht te brengen en te houden. Op die manier krijgt de huid de ideale condities om op actieve wijze haar jeugdigheid te bewaren.

Excel Terapy O²

Een zuurstofbehandeling die veroudering voorkomt en bestrijdt. Deze behandeling Oxygeneert, Ontgift, Regenereert, versterkt en verdedigt de huid. DTI inclusief

Timexpert C + Radiance

100% stralend met Timexpert Radiance C+ combineert pure vitamine C met het gepatenteerde NANOPOLYMEER HLG daardoor is de behandeling 6 keer efficiënter . Stralende huid met extra helderheid en energie, minder zichtbare hyperpigmentatie, en een egale kleur.

Bij deze behandeling wordt ook een medische peeling uitgevoerd. DTI inclusief

Timexpert SRNS

Deze behandeling versterkt het anti-stressvermogen van de huid. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen. Het heeft een verstevigende en anti-rimpel werking. DTI inclusief

Timexpert Rides 

Corrigerende anti rimpelverzorging met een 3 voudige werking, natuurlijk botoxeffect. Vervaagt expressielijntjes, vult rimpels op en maakt het huidoppervlak glad. Verhoogt de stevigheid en dichtheid van de huid, waardoor huidveroudering kan voorkomen worden.  DTI inclusief

Timexpert Lift(IN) 

Een nieuwe benadering van cosmetische lifting vanaf 30 jaar. Een concept dat werkt naar versteviging, lifting en remodelering. Werkzaam vanuit de 3 vectoren van de verjonging:  verticale lifting, zijdelingse lifting, volume. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen. DTI inclusief

Timexpert White

Anti-agingverzorging speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie. Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat, als een edelsteen, zijn perfectie herwint.

Timexpert Rides Oogverzorging

De huid rond de ogen vraag een specifieke delicate aanpak. Deze behandeling is een Ideale aanvulling op elke gelaatsbehandeling. Maakt rimpels glad en verstevigt de huid. Geeft een jongere oogopslag. Verwijdert imperfecties . Vult expressielijntjes op . Anti-wallen, anti-kringen, ideaal om de lipcontouren te behandelen. De oogpacth met een innovatieve Aqua-gel technologie die de oogcontour revitaliseert en tekenen van vermoeidheid.

Cosmeceutische behandelingen

AOX system

Aox system Retinol clincal peel
Krachtig en effectief anti-aging peeling systeem met als doel de huid te vernieuwen, de werking van vrije radicalen neutraliseren, de teint uniform maken, hydrateren en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren om huidveroudering af te remmen. Geschikt voor elk huidtype en elk seizoen.

Synergyage

De gelaatsbehandeling met deze producten behandelt de structuur van de huid en pakt pigmentatie-vlekken, veroudering, acné, etc aan.
De Synergyage cosmeceuticals zijn ontwikkeld om het uitzicht en de kwaliteit van de huid grondig te verbeteren. Behandeling met glycolzuur en, afhankelijk van de noden van je huid, een concentraat van: retinol, Multivitaminen of Hyaluron.
Ervaar reeds na 1 behandeling hoe lijntjes vervagen, oneffenheden verdwijnen en hyperpigmentatie vermindert.

DTI System solution

Nieuwe medisch – esthetische apparatuur dat een werkelijk alternatief biedt voor esthetische chirurgie. Dit garandeert in korte tijd zichtbare resultaten.

Het systeem transporteert de bestanddelen naar de kern van de cellen, waardoor zij maximaal actief zijn zonder naalden en injecties te gebruiken.

Toepassing op gelaat, hals en decolleté:

  • Rimpels zien er beter uit en worden expressielijnen.
  • Slappe huid, evanals vlekken, acné, rode vlekjes enz. worden geminimaliseerd.

Toepassing lichaam:

  • Cellulitisweefsel wordt gereduceerd
  • De huid wordt steviger
  • Het lichaam krijgt een nieuwe vorm

Kan bij alle gelaatsbehandelingen toegepast worden.