Huidverbetering

Chromotherapie: de beste investering voor je huid.

Maak een afspraak

Voor chromotherapie werken we met een reeks van 13 kleuren om je huid en geest te verzorgen in een ontspannen sfeer.

De spierstimulatie helpt de bloedsomloop te draineren, het gelaat te verstevigen, af te slanken en ook de huid te verjongen

  • Reeds zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.
  • Veilig en puur licht op de huid
  • Zonder warmte effect
  • Pijnloos
  • Geschikt voor ieder huidtype en voor elke leeftijd
Chromo en elektrostimulatie

DS-V Linr Collageen Draden

Naarmate we ouder worden gaan we steeds minder collageen aanmaken en ontstaan de eerste rimpels. Wil je hier graag wat aan doen maar bent je (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen? Dan kunnen de DS V-line collageen draden gebruikt worden om specifieke zones aan te pakken. Dit met de gepatenteerde draden op basis van collageen en stamcellen en het stamcelserum.

Hoe Werkt Ds V-line Collageen Draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit wordt opgenomen in je huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep zal worden.

Collageen draden

Microneedling

Bij deze techniek wordt er gewerkt met een dermapen die minuscule gaatjes in de huid maakt. Tegelijkertijd wordt een serum in de huid ingebracht.
Naargelang het gewenste resultaat varieert de samenstelling van het serum. Dit zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Microneedling zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De werking is wetenschappelijk bewezen en de resultaten zijn spectaculair!

Microneedling