Huidanalyse Lightskin

Om een perfecte huidverbetering/huidverjonging te kunnen realiseren is het noodzakelijk om eerst jouw huidtype te kennen.

Maak een afspraak

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

Dankzij Lightskin kunnen we uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen. Bovendien kunnen we bij elke behandeling het resultaat analyseren en de behandeling alsook uw thuisgebruik bijsturen waar nodig.

Lightskin is het meest geavanceerde huidanalyse toestel op de markt. Met de hoge resolutie 15 Megapixel camera en de intelligente diagnostische software wordt er een gedetailleerde huidanalyse gemaakt. De foto’s worden genomen op basis van 3 soorten licht (RGB, UV en Gepolariseerd licht) waarmee 10 mogelijke huidproblemen kunnen gedetecteerd worden.

Poriën, vlekken, rimpels, talg/acné, pigmentatie, vocht/hydratatie, huidtextuur, gevoeligheid, teint, zonschade (UV)

Maak een afspraak

Welke voordelen heb jij als klant hierdoor ?

Je krijgt een wetenschappelijke onderbouwde analyse van je huid
De metingen worden direct geanalyseerd en worden met jou besproken.
De behandelingen zullen nog beter afgestemd worden op de noden van je huid en dit in samenspraak met je schoonheidspecialiste.
Telkens je een gelaatsverzorging neemt, kunnen de resultaten vergeleken worden met vorige metingen en kan er een goede opvolging gebeuren.

Maak een afspraak